Fremgangsmåte:

Velg ditt bilde, design, logo eller lignende eller velg et fra en tredjeparts nettbutikk og send det til oss. Bildet må imidlertid være av god kvalitet hvis det skrives ut i stor størrelse. Vi kan hjelpe deg, til en viss grad, med å lage/redigere bildet.
Send dem via kontakt-/epostskjemaet, inkludert et bilde av overflaten, arealet og størrelsen på dette. Fortell oss også størrelsen på arealet der utskriften skal gjøres på. Det er også mulig å planlegge en befaring for å se mulighetene og forholdene for et optimalt resultat. Dette gjør vi særlig ved større oppdrag.
Vi analyserer dine behov og gir deg det beste tilbudet.
Etter avtale fastsetter vi detaljene for utførelsen av arbeidet.
I henhold til timeavtalen drar vi til den adressen du har oppgitt og foretar målinger, analyserer overflate og stedsforholdene, installerer skriveren og gjør de nødvendige testene for å sikre bemerkelsesverdige resultater og deretter utfører vi oppgaven vår.
Nyt! Gled deg over resultatet! Også selve trykkingen er en interessant opplevelse.
Innvendig holder bildene friskheten i over 10 år. Visse faktorer (som overdreven fuktighet, mugg, osv.) kan påvirke utskriftens levetid på en negativ måte
Utvendig er gjennomsnittlig levetid for trykk på ca. 2-3 år. Ved å påføre et lag med UV-beskyttelse (fargeløs), kan bildets levetid dobles.

Bruksområder:

Hjem, bedriftslokaler, kultursteder, undervisningssteder, skoler, barnehager, hoteller, sykehus, utstillingsvinduer i butikker, avslapningsområder, servicesentre, butikker, barer, klubber, lastebiler, tilhengere og andre flater, vegger eller materialer som trenger en oppfriskning.
Den opprinnelige høyden som et trykt bilde kan nå er 2,7 meter. Men, med «sy»-funksjonen (bildesammenslåing) kan et bilde skjæres horisontalt i dusinvis av skiver som kan skrives ut suksessivt til hvilken som helst høyde (ved hjelp av stillas). «Sømmen» er nesten usynlig. Bredden er ubegrenset, men kan begrenses av mulige hindringer (for eks. tverrvegger).
Trykkgrensene på en fast vegg, innrammet av tverrgående hindringer er: venstre – 8 cm, høyre – 32 cm, topp – 30 cm, bunn – 40 cm. Disse grensene skyldes skriverens størrelse.
Det er ingen grenser for flyttbare materialer (som vi trykker, for eksempel, på vårt verksted). Det er heller ingen grenser for sidene av vegger som ikke er blokkert av hindringer (som tverrvegger, utstikkende dørkarmer, osv.).
Materialet som skal påtrykkes må oppfylle følgende betingelser:
Det må ikke være våt, kondensert, rustent, overdrevent skittent, støvete, fettete, under avflassing.
Veggen (materialet som skal påtrykkes) må være flat, uten uttalt ovalitet. Takket være lasersensorer (som kontinuerlig justerer avstanden mellom overflaten og skrivehodet) kan vi utføre trykk på materialer med ujevn tekstur, for eksempel fugede murvegger.
Området foran veggen som skal trykkes skal være fritt for hindringer. Underlaget skal være relativt rett, men det er ikke et krav – vi kan montere et skinnesystem som vi kan ta høyde for forskjellene i underlagets flathet.
Tilgang til 220 V strømkilde er nødvendig (skriverens forbruk er på 120 Watt, dvs. mindre enn mange hårfønere).

Contact Me.

Above creature the rule blessed brought. Multiply they're one. Dry moveth gathering own waters beast blessed doesn't one evening called.

    Last opp bilde

    Ring nå
    E-post

    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ybmbsihe/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349